x
Black Bar Banner 1
x

Welcome to Markethive

Posted by Mihai Cristian on October 31, 2019 - 2:49am Edited 10/31 at 2:53am

Inainte de a vorbi despre Bitexa, as dori sa explic ce este arbitrajul, deoarece acesta este primul motiv pentru care aceasta afacere mi se pare interesanta.

Arbitrajul, indiferent de mediu (criptomonede, active financiare, pariuri etc.) este utilizarea pietei pentru a obtine profituri sigure ca urmare a diferentei dintre achizitionarea a 2 optiuni egale. Adica nu va conta ce faceti ,veti câstiga in mod sigur. Pariu arbitrajul este mai bine inteles. Imaginati-va ca pariati intr-un astfel de mod intr-un meci de fotbal (Real Madrid-Barcelona), indiferent de rezultatul pe care pariul dvs. a fost facut ,câstigul va fi negresit si, prin urmare, câstigagi bani. Este vorba despre arbitraj si poate fi aplicat si in alte domenii in exemplul de fata Bitexa.


Bitexa este o companie care a realizat o serie de algoritmi matematici pentru fabricarea unui (Robot cu inteligenta artificiala ) care are succes in arbitrajul criptomonedelor, aceasta profitând de diferentele de pret dintre diferitele schimburi.