x
Black Bar Banner 1
x

Welcome to Markethive

The extraordinary Bromo Mount Bromo Tengger Semeru countrywide Park in het Bromo is uniek omdat zeezand het is 5250 hectares

Posted by Liaquat Ali Mirani on August 01, 2021 - 7:40am

The extraordinary Bromo Mount Bromo Tengger Semeru countrywide Park in het Bromo is uniek omdat zeezand het is 5250 hectares (Javaans: Segara wedi of Indonesië: Sand Sea). Op een 2392 meters Hoogte van Boven de Zeespiegel op de berg Kunt u de trap beklimmen en kijken naar een spectaculaire zonsondergang op de pinnacle van de berg. Haar Diepe persoonlijke gaat naar een ervaring zonsopgang en zonsondergang met mijn ogen eigenvalues. Bromo De naam van het woord is afgeleid Brahma (één van de Hindoe Goden). Mount Bromo is een actieve vulkaan.

Hij was zeer beroemd zijn om prachtige Schoonheid. Deze berg is niet zo groot als andere vulkanen in Indonesië, maar een Dramatische biedt voor en spectaculaire landschap toeristen. Mensen in Tengger stam geloven dat de bewoners van Bromo Bromo, turned into een plaats waar zijn een leven prins offerde zijn voor gezin. Mensen in Tengger stam zijn Kasada of Kasodo Yadnya Partij één keer in keeping with jaar om groenten, kip en een beetje geld te leveren. Al deze Dingen geworpen worden in de Krater als provide aan de Goden. De temperatuur op de berg Bromo in het bereik van 3-20 ° C, maar the graden enkele tijdens het zijn onder nul Droge Seizoen. U moet een coat, handschoenen en een te dragen Hoed. Na zonsopgang, het weer is er erg heat. Vergeet niet om te uw digicam of camcorder brengen, zodat u de natuurlijke Schoonheid good sized daar te leggen. Ga naar Mount Bromo te bereiken, Kunt u een vlucht naar de internationale Luchthaven Juanda in Surabaya te nemen. Vanaf het Vliegveld Kunt u uw reis naar een Mount Bromo gaan meth reisbureau. De reis duurt ongeveer 2-3 uur. Aan te komen in de tijd om te zien de zonsopgang, moet u een van de tijd nauwkeurige revenue te maken, of je een van de Kunt in lodges in Prigen, Tretes verblijf. U moet je dat ervoor Zorgen op de hellingen van de Krater voor zonsopgang. Het is beter u voor uw voedsel om te bereiden, omdat moeilijk is om het te voedsel vinden in de centrale quarter van het Nationaal Park. Als u bent vergeten voedsel om te brengen, zijn er numerous winkels en eating places in de Buurt van Mount Bromo voedsel. Ze zijn open 03: 00-21 uur in de stad marktgebied Wonokitri, Tosari. Kraampjes en eating places bieden een van Indonesische gerechten brede selectie Ketoprak (groenten, tofu, rijst, noedels en rijstwafels meth pindasaus), gebakken rijst, cingur salad (Sauerbraten of de Lippen en neus, de neus (cingur), geserveerd meth gekookte groenten en kroepoek ), bandrek (een warme traditionele drank, zoet en kruidig, gember, Kaneel en palmsuiker) en vele anderen.

Corneliu Boghian Thanks for good info. Have a nice weekend !!!
August 1, 2021 at 1:28pm
M H beautiful photos, thanks for sharing
August 1, 2021 at 8:51am