x
Black Bar Banner 1
x

Welcome to Markethive

Wat betekent vooruitgang als Nederlander en onderdeel van Europa?

Posted by Promotional Motor on February 01, 2021 - 11:32pm Edited 2/2 at 4:14pm

Wat is vooruigang als Europeaan?

 

Wat betekent vooruitgang als Nederlander en onderdeel van Europa?

 

 

Weet je hoe teleurgesteld ik ben, dat ik zoveel kenissen, vrienden en familie (neven en nichten) heb, die ondanks de degelijkheid van de Duitse opvoeding die wij van gemoten hebben, zij tot nu toe niet beseften met wel voordeel en voorsprong op anderen wij waren opgegroeid.

Dat ik met mijn uitvindingen bezig ben en niemand in de familie kan vertrouwen, omdat zij of  zullen gaan roddelen of komen bedelen om geld. Niemand zou vragen: Wat kan ik toevoegen of wat moet ik doen om te leren toevoegen?

Wetende dat mijn opa Salomon Duitse achtergrond heeft, ben ik al jaren bezig om mijn kennis en kundigheid te relateren op wat in Duitsland mogelijk is. Daarom woon ik nu, aan de grens tussen Duitsland en Nederland.

Bijna alles wat nu in Nederland gaande is op technologisch gebied, is oud nieuws voor mij.

 

Ik zag dat zelfredzaamheid bij burgers ging worden tot ten koste van alles (zelfs crimineel) geld zien te verdienen om dat netwerk te vriend te houden.

Daar trapte ik niet in, vanwege degelijkheid van het duitse opvoeding (Opa Otto) welke ik van huis uit heb genoten.

 

De paradigma voor verandering

Twee meest essentiele vragen:
1 -Wat is het voordeel van het een Europeaan te zijn?

Voor het antwoord dienen wij niet naar Nederland te kijken, maar eerder naar Duitsland te kijken en het onderwijs systeem daarop te richten om toe te voegen.
Duitsland is leading the way!

 

2 - Wat kan jij en jou kinderen daaraan toevoegen?

Sommige mensen begrijpen niet wat vooruitgang is.

En weten niet dat zij hun kinderen dienen op te voeden, zodat zij in de toekomst wat kunnen toevoegen aan EU.

 

Werkelijke besef van wat vooruitgang betekent

Als mensen werkelijk beseffen wat vooruitgang in deze tijd betekent, dan zullen ze ook begrijpen hoeveel jaren zij achterlopen in een achtergestelde samenleving.

  • Vooruitgang betekent echter, dat je ervoor zorgt dat je een aantal processen die elkaar versterken hebt lopen, die samen werken richting doelstellingen (bijv. zelfs zonder geld te hoeven uit te geven, maar meer op basis van opbouwen van kennis en kundigheid). Die meest essentiele processen moet je in het oog houden.
  • Soms moet je voor die processen, verhuizen dichterbij de bron. Daarom ben ik verhuisd vanuit Zuid-Holland naar Overijssel.
  • Wanneer de prijs voor levensbehoeftes acceptabel gehouden kunnen worden, dan weet je dat je in die zin economisch hebt gehandeld.
  • Veranker jou waarden, door te  focussen op de waarden die jij wilt behouden welke waarden ook toegevoegde waard waarborgen.

 

 

 

Ontwikkel een visie voor het technologisch soort Economie en Governance waartoe je wilt behoren die zich kan staven volgen de waarden die jij koestert.

 

In deze tijden, dien je de apps (daarvan ken ik verschillenden in de App Rewards Economy of Token Economy waarmee je processen zonder hoofdpijn kunt managen) zien te vinden die jou in dat aspect van proces management helpt om de gang van zaken te kunnen beheren en beheersen:

  1.  - Zelfvoorziening (financiele onafhankelijkheid bereiken, door te vooruitstrevend te werken of te ondernemen; door onderzoeken te doen of studies te volgen);
  2.  - Welzijn (gezondheid, sociale veiligheid);
  3.  - Financial Management (het vinden van de meest vooruitstrevende bancaire systeem om jou te helpen met economisch handelen - hier is een voorbeeld van de meest innovatieve Duitse bank in Europa - Sign up for N26 with the referral code and see how easy banking can be. Use nyronl0648. );

Zo zijn meer App welke ontwikkeld zijn door Nederlanders, welke in Nederland zelf geen aandacht krijgen.

Mensen in het Nederlandse Koninkrijk, welke onderdeel is van EU, moeten snel beseffen hoe bevoordeeld wij zijn als onderdeel van de macht van Europese landen.
 

Promotional Motor Thank you Corneliu Boghian, have a nice and productive week ahead.
February 6, 2021 at 11:17pm
February 6, 2021 at 10:50pm